Upoznajte ObavještajcaNajkraće rečeno, Obavještajac skuplja vijesti sa svih relevantnih hrvatskih portala, analizira ih, grupira i ocjenjuje kako bi Vama prikazali najvažnije dnevne vijesti. Na taj način Vi bez ulaganja svoga vremena dobivate kvalitetan pregled događanja iz svih medija.

Obavještajac vijesti razvrstava u kategorije, a vijesti o istoj temi koje se pojavljuju na više portala spaja u jednu grupu kako bi pregled bio što kraći i informativniji.

Obavještajac je inteligentan, u članku će pronaći osobe o kojima se piše i to Vam odmah pokazati ispod članka. Za važnije vijesti tu je i sažetak u tri rečenice iz kojega ekspresno vidite o čemu se u članku radi.

Obavještajac Alarmi


Obavještajac za Vas može pratiti određene teme ili ljude te Vam instantno poslati članke u kojima se nalaze traženi pojmovi. Više o Obavještajac alarmima pročitajte OVDJE. Alarmi su najbrži način za praćenje vijesti na hrvatskim portalima.

Pretraga vijesti


Tu je i moćna pretraga članaka, brzo i pouzdano pretražuje sve članke koji su se ikad pojavili na Obavještajcu. Moguće je jednostavno limitirati vrijeme objave članka, tako da još lakše dođete do željenog rezultata.

Umjesto Googlea, za pretraživanje vijesti koristite pretragu Obavještajca a vrlo rado ćemo čuti Vaše komentare i prijedloge kako pretragu učiniti još boljom.

Da biste počeli pretraživati upišite pojam za pretraživanje u kućicu na vrhu stranice, ili kliknite OVDJE da biste otvorili stranicu za pretraživanje.

Pregled Dana


Na Naslovnici i na stranicama kategorija pokušavamo dati što bolju kombinaciju aktualnih i važnih vijesti pa se vijesti tu mijenjaju kroz dan. Međutim, ako želite kratak pregled današnjeg (ili bilo kojeg drugog) dana, posjetiti rubriku PREGLED DANA.

U toj rubrici nalazi se kratak pregled najvažnijih zbivanja u danu, vijesti su poredane kronološki, i kad jednom dođu u rubriku pregled dana, tu trajno i ostaju. Ako ste kroz dan propustili pratiti vijesti, obavezno posjetite PREGLED DANA i tu ćete vidjeti sve što se dogodilo kroz dan.

Za kraj


Pozivamo Vas da koristite Obavještajca svaki dan, kao svoju početnu točku za čitanje vijesti, a mi Vam obećavamo da ćemo i dalje raditi kako bi Obavještajac bio što bolji i korisniji!

Kako bismo se kretali u dobrom smjeru, molimo Vas da nam bilo kakve komentare, pohvale, kritike i prijedloge pošaljete putem naše KONTAKT FORME.