Obavještajac AlarmiŠto su Obavještajac Alarmi

Alarmi su nova funkcionala portala Obavještajac.hr koja Vam omogućava da u realnom vremenu dobijete obavijesti o vijestima koje Vas zanimaju.

Alarm opisuje pojam za koji želite biti obaviješteni i jednom kada ga definirate, Obavještajac će konstantno pretraživati vijesti i ako se pojavi nova koja odgovara Vašem alarmu poslati Vam obavijest o tome.

Kako kreirati Obavještajac Alarm

Kako biste pratili najnovije vijesti s hrvatskih portala pomoću alarma morate biti registrirani korisnik portala Obavještajac. To je potrebno kako biste na svom korisničkom računu mogli vidjeti sve svoje alarme te ih uređivati.

Registracija je vrlo jednostavna, možete se samo prijaviti putem Facebooka, ili se registrirati sa svojim emailom.

Kada ste prijavljeni u Obavještajca, u gornjem desnom uglu ćete vidjeti link koji vas vodi na popis Vaših alarma. Tamo ćete vidjeti i gumb za stvaranje novog alarma.

Samo stvaranje alarma je vrlo jednostavno: upišete riječi koje se obavezno moraju nalaziti u članku kojeg želite primiti kao obavijest, u drugo polje možete upisati i dodatne riječi s kojima sužavate pretragu, a tu je i polje za zabranjene riječi: one koje se ne smiju pojaviti u članku.

Kako Obavještajac šalje alarme

Obavještajac Vam alarme može poslati emailom: čim se odgovarajuća vijest pojavi, na mail će Vam doći link i kratak opis vijesti.

Drugi način je Facebook Messenger: Obavještajac Vam šalje poruku direktno u Vaš Messenger. Ako koristite messenger, ovo je idealan način da instantno budete obaviješteni o svim novostima koje Vas zanimaju. Da bi ova opcija radila, nakon što se prijavite, morate Obavještajcu dati dopuštenje da Vas kontaktira putem Messengera. Upute ćete vidjeti čim se prijavite.